(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
falešná zemlbába
Potřebné ingredience
rolíky,vánočka nebo veka,
mléko
tvaroh
vejce
cukr
jablka
skořice
smetana
Postup přípravy
množství neuvádím úmyslně protože se to dá velice dobře odhadnout
do vymaštěného pekáče dáme pečivo a nakrájená jablka
ušleháme z mléka,tvarohu,vajec,cukru,smatany a skořice zálivku
to jak bude hustá záleží pouze na vašem mlsném jazýčku...samozřejmě čím hustší..tím lepší..ideální je asi jako těsto na palačinky
a touto směsí zalijeme pečivo v pekáči tak aby bylo pečivo asi 1.5 cm ponořené
a dáme upéct
odpadá pracné máčení a skládání pečiva do pekáče a je to mnohem rychleji nachystané
tip:děti to občas chtějí bez jablek a skořice..taky je to moc dobré
do vymaštěného pekáče dáme pečivo a nakrájená jablka
ušleháme z mléka,tvarohu,vajec,cukru,smatany a skořice zálivku
to jak bude hustá záleží pouze na vašem mlsném jazýčku...samozřejmě čím hustší..tím lepší..ideální je asi jako těsto na palačinky
a touto směsí zalijeme pečivo v pekáči tak aby bylo pečivo asi 1.5 cm ponořené
a dáme upéct
odpadá pracné máčení a skládání pečiva do pekáče a je to mnohem rychleji nachystané
tip:děti to občas chtějí bez jablek a skořice..taky je to moc dobré
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
amaca20
(upraveno)
11. 11. 2009, 12:37
děkuji za receptík je to opravdu mňamka dříve jsem dělala klasickou,ale teď už jen podle vás
ivkoc
(upraveno)
1. 11. 2008, 14:01
dneska jsem jí dělala poprvé bez namáčení a jinak jí dělat už nebudu, je výborná super nápad
033
(upraveno)
23. 10. 2008, 10:40
supr napad manžel ji dělal dobraaaaaaaa
Loba
(upraveno)
7. 10. 2008, 20:09
tak jsem dnes dělala k obědu a teď jsme dojídali s malou k večeři.. Naprosto super nápad a chuťově výborný.Ještě jsem si to usnadnila,že jsem použila světlý toustový chleba. Jsem jednou dělala klasickou žemlovku a ta mi přišla suchá i když jsem poctivě máčela,to tohle je bez práce a ještě navíc výborné.Takže díky za receptík.
Chroustík
(upraveno)
6. 3. 2007, 15:17
Dneska jsem ji dělala a je móóóc dobrá . Díky za skvělý recept do mojí sbírky .